fredag 18 januari 2008

Lite nytt i skåpen...

I går blev det en tur till stan. Döttrarna behövde handla presenter inför kommande kalas och på något högst märkligt vis behövde deras mor lite nytt garn och tyg. Förstår inte riktigt hur det går ihop....

"Akut" var garn till Spring Shawl Surprice där tredje ledtråden av tolv kom i veckan. Valet blev ett entrådigt ullgarn från Järbo. Inte riktigt vad det ska vara till sjalen men bättre än så gick det inte att lösa för tillfället.

8-åriga dottern önskar sig dessutom en dragspelsbasker och jag tänkte försöka sticka en i Regias sockgarn så att mössan blir maskintvättbar. Får se om det fungerar!?!? Skulle det visa sig bli helt galet får det bli sockor eller vantar av garnet i stället.

En tur förbi Panduro för att köpa vadd till dukar och stickfodral blev liiiite dyrare än tänkt. Det var hela 70% rea på jultyger och 50% på Tuva ullgarn från Mark och Kattens. Vem kan motstå ett sådant kap?!? Garnet tänker jag sticka och tova en väska av. Tyget finns inga direkta planer för just nu men hur det än är så kommer det en jul i år igen.

Inga kommentarer: