måndag 25 februari 2008

Uppdateringar

Nu var det länge sedan jag bloggade... Bloggrutinen är verkligen ingen rutin ännu, om jag säger så. Läsa bloggar - Enkelt!, Skriva egen blogg - hmmmm?!?!?

Mitt garn som jag beställde från Lana Pura har kommit. Jag gjorde min beställning en fredag morgon/fm, paketet skickades måndag fm och fanns i min brevlåda på torsdagen. Lite knappt en vecka vilket jag är klart nöjd med. Hur garnet ligger till prismässigt vet jag inte riktigt. Jämför jag med priserna på Wincentgarner.se så hamnar Rowangarnet 15-20% under hos Lana Pura (jag handlade med en växlingskurs på 12,77 kr/1 GBP). Frakten för 350 g garn blev 2,80 GBP eller knappt 37 kr. Det viktiga för mig den här gången var att få tag på exakt det garn jag ville så jag gjorde inga prisjämförelser. Jag slog till när jag hittade det jag sökte!

Jag har stickat ytterligare några varv på min SSS-sjal. Det gäller att ha full kontroll på stickningen när man håller på med ledtrådarna så det projektet har faktiskt blivit liggande de senaste veckorna till förmån för mindre krävande projekt. Ungefär så långt som på bilden har jag dock kommit. Tror att det blev något varv till innan stickningen hamnade på undantag.

Inga kommentarer: